Montare tablou electric

Montam toate tipurile de panouri electrice. Servicii de instalare tablou electric pentru apartamente, vile, birouri si spatii comerciale.

Un rol esential in orice instalatie electrica il are tabloul electric.

Situat de regula aproape de intrarea in locuinta, langa contorul electric, acest aparat protejeaza circuitul electric prin intermediul sigurantelor sau intrerupatoarelor pe care le contine. In cazul in care se produce un scurt-circuit in retea, se intrerupe automat furnizarea energiei electrice de la tablou, astfel incat ceilalti consumatori din imobil sa fie protejati de fluctuatiile de curent electric.

Procesul de schimbare sau montare (montaj) al tabloului electric trebuie facut o persoana calificata/autorizata ANRE cu bune cunostinte in domeniul electric. In cazul in care dimensionarea intrerupatoarelor automate (sigurante automate) nu este corect facuta, exista riscul iminent de incendiu. De asemenea, este foarte important si cuplul de strangere al suruburilor intrerupatoarelor automate (sigurantelor automate). Daca suruburile nu sunt suficient stranse, se creaza arc electric ce poate provoca un incendiu.

Orice lucrare la instalatiile electrice trebuie executata de un electrician autorizat ANRE sau sub coordonarea unui profesionist care sa garanteze calitatea executiei sau a interventiei necesare.Un circuit electric este constituit din conductori (fire sau cabluri)si aparataje (prize, disjunctoare…) care sunt protejate de aceeasi siguranta sau acelasi intrerupator. O instalatie cuprinde atatea circuite cate aparate de protectie cuprinde tabloul electric, indiferent ca este vorbe de disjunctoare sau de sigurante cu cartus fuzibile.

Afla mai mult despre competenţa electricianului de a realiza montajul tablourilor electrice de distributie pe diverse structuri metalice realizate in instalatie.

Pentru siguranta ta alege un electrician autorizat ANRE pentru montajul tablourilor electrice.

Montaj tablou electric sector 1. Aviatorilor, Aviatiei, Baneasa, Bucurestii Noi, Damaroaia, Domenii, Dorobaneti, Gara de Nord, Grivta, Victoriei, Floreasca, Pajura, Pipera, Primaverii, P-ta Romana

Montaj tablou electric sector 2. Colentina, Iancului, Mosilor, Obor, Pantelimon, Stefan cel Mare, Tei, Vatra Luminoasa

Montaj tablou electric sector 3. Balta Alba, Centrul Civic, Dristor, Dudesti, Lipscani, Muncii, Salajan, Titan, Unirii, Vitan

Montaj tablou electric sector 4. Berceni, Giurgiu, Oltenitei, Piata Unirii, Tineretului, Vacaresti

Montaj tablou electric sector 5. 13 Septembrie, Cotroceni, Dealul Spirii, Ferentari, Rahova

Montaj tablou electric sector 6. Crângasi, Ghencea, Giulesti, Drumul Taberei, Militari

Montaj tablou electric Ilfov. Afumati, Balotesti, Bragadiru, Branesti, Buftea, Cernica, Chiajna, Chitila, Ciolpani, Corbeanca, Cornetu, Dobroiesti, Domnesti, Fundeni, Gruiu, Magurele, Mogosoaia, Otopeni, Sinesti.

Folosim cookie pentru a oferi o experienta de navigare imbunatatita.