Montaj corpuri de iluminat

Electricieni autorizati ANRE ofera servicii de montare corpuri de iluminat: lustre, aplice, proiectoare iluminat LED

Montaj corpuri de iluminat la preturi fara concurenta. Echipa noastra de electricieni autorizati ANRE asigura montarea si reparatiile pentru corpuri de iluminat interior / exterior.

Intervenim atat pentru montajul corpurilor de iluminat rezidentiale cat si pentru montajul si reparatia corpurilor de iluminat cu utilizare stradala / industriala.

Alegerea corpurilor de iluminat trebuie sa se potriveasca stilului de amenajare, iar amplasarea acestora trebuie sa se realizeze corespunzator pentru a contura spatiul dorit si a crea atmosfera potrivita fiecarei incaperi.

Fie ca sunt de exterior sau de interior, corpurile de iluminat sunt disponibile intr-o gama variata, adaptata fiecarui tip de iluminat: general, ambiental sau de accent. Alegeti o solutie de iluminat performanta ce ofera o lumina de calitate, costuri energetice reduse, acordand o atentie deosebita si tipului de montaj.

Un electrician autorizat asigura servicii de montaj corpuri iluminat la un bun raport calitate/pret si ofera garantia unei lucrari bine efectuate si in conditii de siguranta.

Montajul corpurilor de iluminat poate fi:

  • motaj incastrat
  • montaj suspendat
  • montaj aparent

Montajul incastrat este potrivit pentru plafoanele din panouri modulare, tavane casetate sau metalice, pentru plafoanele false si chiar pentru diverse corpuri de mobilier. Acest tip de montaj este specific corpurilor de iluminat de tip spot. Rolul lor este sa accentueze detaliile, printr-o lumina focalizata.

Montajul suspendat presupune instalarea corpurilor de iluminat fie prin suspendare de tija metalica cu care sunt prevazute, fie prin fixarea directa in tavan sau in perete. Aceste sisteme sunt folosite atat pentru iluminarea zonelor de lucru, cat si pentru iluminatul ambiental.

Pendulele sau lampile suspendate au devenit tot mai utilizate in ultimii ani atat in living cat si in bucatarii datorita designului si atmosferei intime pe care o creeaza.

Montajul aparent este caracteristic corpurilor de iluminat de tip plafoniera sau celor de perete. Corpurile de iluminat cu montaj aparent ofera un plus de confort vizual deoarece fluxul luminos este directionat exact acolo unde este nevoie de mai multa lumina. Plafonierele reprezinta solutia clasica si au fost folosite multa vreme ca unica sursa de lumina. Acestea sunt montate central, pe tavan, ceea ce face ca lumina sa nu acopere intreg spatiul din incapere, fiind necesare solutii de iluminat suplimentare.

Corpurile de iluminat de perete sunt disponibile in diverse forme si marimi, putand fi instalate pe hol, in baie, dar si ca surse de lumina suplimentare, in dormitor sau sufragerie.

Corpurile de iluminat personalizeaza orice locuinta iar alegerea lor nu este deloc o sarcina usoara. Trebuie avute in vedere criterii precum: spatiul caruia ii este destinat, tipul corpului de iluminat si designul dorit. Lumina influenteaza starea de spirit si poate schimba radical atmosfera dintr-o locuinta.

Pentru un montaj eficient al corpurilor de iluminat alegeti un electrician cu experienta. O lucrare electrica realizata corespunzator reduce semnificativ posibilitatea de accidente sau de vatamare.

Un electrician autorizat ofera garantie pentru fiecare lucrare executata, avand astfel siguranta ca interventia este efectuata cu responsabilitate, cu materiale de calitate, rapid si eficient. In plus, acesta are cunostintele, experienta si autorizatiile necesare pentru a evita pericolele pe care le poate crea electricitatea.

Pret estimativ montare corpuri de iluminat incepand cu:

Montaj plafoniera25 lei
Montaj comutator8 lei
Inlocuire becuri5 lei
Inlocuit dulii5 lei

Folosim cookie pentru a oferi o experienta de navigare imbunatatita.