Articole utile

Sfaturi utile pentru mesterul din tine. Pentru orice lucru mai complicat: nu ezita sa chemi un electrician autorizat ANRE :-)

corpuri de iluminat

Montaj corpuri de iluminat

Iluminatul unei locuinte nu se rezuma doar la rolul functional al acestuia ci joaca un rol esential in amenajarea spatiului, fiind o parte importanta din estetica unei incaperi. Iluminatul adauga eleganta si rafinament si pune in valoare interiorul locuintei. 

Citeste mai mult
Tablou electric

Montaj tablou electric

Montajul unui tablou electric trebuie efectuat doar de catre persoane calificate atestate ANRE, electricieni cu experienta care cunosc normele de protectie si siguranta in lucrul cu tensiuni medii si mari. Instalarea unui tablou electric de catre persoane neautorizate si fara experienta poate cauza scurtcircuitul intalatiei sau chiar risc de electrocutare.

Citeste mai mult

Electricieni Bucuresti

Electricieni Bucuresti tehnicienii noștri autorizati ANRE sunt cei de care aveți nevoie pentru a face sau modifica instalația electrică casei tale. sau pentru întreținerea, revizuirea sau repararea acesteia.

Citeste mai mult

Revizie la instalatia electrica

4 probleme neașteptate pentru detectarea (și rezolvarea) cu o revizuire a instalației electrice. O revizuire a instalației electrice din acasă vă poate salva bugetul dvs. Fă-o acum pentru a detecta (și rezolva) aceste 4 probleme nedorite.

Citeste mai mult

Cheama un electrician

Ai nevoie de un Electrician in bucuresti?

Folosim cookie pentru a oferi o experienta de navigare imbunatatita.