Articole utile

Sfaturi utile pentru mesterul din tine. Pentru orice lucru mai complicat: nu ezita sa chemi un electrician autorizat ANRE :-)

interventii sector 4

Interventii electrice la domiciliu in Sector 4

O instalatie electrica care nu functioneaza corespunzator si nu mai poate da un randament ideal in conditii normale de exploatare, poate avea drept cauze principale uzura si starea precara a instalatiei electrice sau suprasolicitarea acesteia determinata de un consum mai mare decat cel maxim admis. 

Citeste mai mult
interventii sector 2

Interventii electrice la domiciliu in Sector 2

Te confrunti cu probleme ale instalatiei electrice? Vechimea instalatiei sau interventiile necorespunzatoare ale personalului necalificat pot genera diverse probleme care daca nu sunt rezolvate la timp pot conduce catre multe situatii neplacute si in cel mai nefericit caz catre un incendiu. 

Citeste mai mult
interventii sector 1

Interventii electrice la domiciliu in Sector 1

Problemele la instalatiile electrice pot genera adevarate dezastre. Un scurtcircuit sau doar supraincalzirea unui cablu pot fi de ajuns pentru a genera un incendiu si a crea pagube  foarte mari. Nu ignorati problemele si contactati personal specializat pentru remedierea acestora cat mai curand posibil!

Citeste mai mult
interventii sector 1

Electrician la domiciliu in Bucuresti

Ai probleme cu instalatia electrica? Intrerupatorul de lumina se incalzeste, priza bazaie sau este arsa, becurile palpaie, sigurantele sar intruna sau simti o senzatie de furnicaturi atunci cand atingi un dispozitiv electric? Contacteaza de urgenta un electrician autorizat si nu astepta ca problemele sa devina mai grave! 

Citeste mai mult
prize simple sau modulare

Prize simple sau modulare

Lista imbunatatirilor indispensabile confortului si sigurantei dintr-o locuinta trebuie sa contina obligatoriu si modernizarea instalatiei electrice, inclusiv a prizelor electrice. O instalatie electrica invechita, impreuna cu prizele si intrerupatoarele slab calitative pot da mari batai de cap pe viitor.

Citeste mai mult

Cheama un electrician

Ai nevoie de un Electrician in bucuresti?

Folosim cookie pentru a oferi o experienta de navigare imbunatatita.