Articole utile

Sfaturi utile pentru mesterul din tine. Pentru orice lucru mai complicat: nu ezita sa chemi un electrician autorizat ANRE :-)

electrician

Caut electrician autorizat

Orice proprietar responsabil este preocupat de siguranta electrica a locuintei. Una dintre modalitatile prin care poti asigura o functionare eficienta si sigura a instalatiei electrice este contactarea unui electrician autorizat pentru orice tip de interventie electrica indiferent de gradul de complexitate al acesteia. Calitatea serviciului, eficienta in rezolvarea problemelor si transparenta costurilor sunt toate lucruri […]

Citeste mai mult
incalzitor-terasa-electric

Alege un incalzitor electric pentru terasa ta

Toamna si-a intrat in drepturi, temperaturile au scazut dar asta nu inseamna ca nu mai poti utiliza pentru relaxare si spatiul exterior. Cu o terasa incalzita te poti bucura de momente frumoase in aer liber in propria gradina pe tot parcursul anului.

Citeste mai mult
Modalitati de incalzire electrica a locuintei

Modalitati de incalzire electrica a locuintei

Anotimpul rece se apropie, deci acesta este un moment potrivit pentru a vorbi despre incalzirea electrica. Fiind o sursa de energie rapida, eficienta si versatila, multi oameni opteaza pentru aceasta. Cand vine vorba de incalzirea electrica, exista multe optiuni, putand alege modalitatea potrivita in functie de nevoile si bugetul fiecaruia. 

Citeste mai mult
Incalzirea electrica in pardoseala

Incalzirea electrica in pardoseala

Incalzirea electrica in pardoseala reprezinta o modalitate eficienta din punct de vedere energetic de incalzire a locuintei. Poate functiona ca sistem de incalzire unic al unei incaperi sau poate fi utilizat ca sursa de incalzire suplimentara, in paralel cu un alt sistem de incalzire, pentru a asigura un plus de confort si o temperatura placuta […]

Citeste mai mult
Cauzele frecvente ale incendiilor electrice dintr-o locuinta

Cauzele frecvente ale incendiilor electrice dintr-o locuinta

Accidentele electrice au o probabilitate mai mare de producere atunci cand echipamentul sau aparatura utilizata este deteriorata sau utilizata in mod abuziv. Un scurtcircuit poate declansa foarte usor un incendiu, de aceea trebuie acordata o atentie deosebita instalatiei electrice si imediat ce sesizezi o problema sa apelezi la un specialist.

Citeste mai mult
Pericole ale instalatiilor electrice

Pericole ale instalatiilor electrice

Instalatiile electrice de calitate, realizate de electricieni autorizati sunt vitale pentru exploatarea in siguranta a energiei electrice. Cablurile uzate, dispozitivele de slaba calitate, lucrarile electrice efectuate de personal neautorizat prezinta riscuri extrem de ridicate si iti pot pune viata in pericol.

Citeste mai mult

Cheama un electrician

Ai nevoie de un Electrician in bucuresti?

Folosim cookie pentru a oferi o experienta de navigare imbunatatita.