Electrician sector 3

Interventii de urgenta in Bucuresti Sector 3

Echipa noastra de electricieni autorizati se afla non-stop la dispozitia dvs.in Sectorul 3 cu toata experienta si profesionalismul sau. Executam non-stop in sectorul 3 lucrari de instalatii electrice,atat pentru persoane fizice cat si juridice.

Renunță la improvizații și spune DA unui electrician sector 3 autorizat

În fiecare an, o mulțime de persoane ajung să își piardă viață din cauza instalațiilor electrice improvizate. Faptul acesta duce inclusiv la demararea a două campanii complexe din partea IGSU: Renunță! Improvizațiile Sunt Catastrofale și Flăcările Omoară Copii. Odată cu apariția acestor campanii s-au lansat și o serie de recomandări cu privire la siguranța instalațiilor electrice, recomandări pe care fiecare persoană ar trebui să le ia în calcul, indiferent de vârstă, statut sau sex.

Pentru siguranța copiilor este important să elimini orice posibilitate de acces la componentele instalațiilor electrice, fie că discutăm despre tablouri electrice sau prize. Supraveghează-i pe cei mici de fiecare dată când aceștia utilizează jucării care sunt alimentate direct la rețea. De fapt, este recomandat să achiziționezi jucării electrice care sunt alimentate cu baterii sau direct de la un transformator cu tensiunea de 12 V.

Alege un electrician sector 3 pentru siguranța familiei tale

Nu lasă la îndemâna copiilor obiecte conductoare care pot fi introduse în priză și nu le permite să utilizeze aparatele electrice de uz casnic, cum ar fi: reșouri, radiatoare, fierul de călcat, etc.

Nici bradul de Crăciun nu ar trebui să fie lăsat la îndemâna celor mici, mai ales dacă acesta are instalație electrică. Fii întotdeauna gata de a interveni atunci când este necesar!

Renunță la utilizarea instalațiilor și a aparatelor electrice îmbătrânite, cu defecte, uzate sau improvizate cu diverși conductori neizolați, ori prize sau întrerupătoare cu defecțiuni.

De asemenea, pentru remedierea defecțiunilor la instalațiile și aparatele electrice, cel mai bine ar fi să apelezi la un electrician sector 3 profesionist pentru verificarea periodică a acestora. Astfel, eviți din start diverse probleme care pot lua dimensiuni mai mari decât îți imaginezi!

Evita să suprasoliciți instalațiile electrice prin racordarea mai multor consumatori din aceeași priză în același timp!

Urmează întotdeauna sfaturile unui electrician Sector 3 profesionist

Atât siguranță ta, cât și cea a familiei tale este responsabilitatea ta deplină. Apelează mereu la un electrician sector 3 autorizat pentru remedierea defecțiunilor sau pur și simplu pentru verificarea periodică a instalațiilor electrice.

Spune un NU clar și răspicat tuturor improvizațiilor care îți pot dăuna mai mult decât îți închipui!

Iar dacă locuiești într-unul dintre aceste cartiere din Sectorul 3: Baltă Albă, Centrul Civic, Dristor, Dudești, Lipscani, Muncii, Titan, Unirii, Vitan, Timpuri Noi, nu ezită să soliciți intervenția unui electrician sector 3 cu o vastă experiență în domeniu.

Lucrul acesta îți va oferi posibilitatea de a beneficia de o mulțime de avantaje, printre care: servicii de înalta calitate, prețuri accesibile pentru fiecare buget în parte, seriozitate maximă, încredere și nu în ultimul rând, promptitudine.

Cauți un electrician sector 3 specializat?

Echipa noastră îți pune la dispoziție o serie largă de soluții la care să apelezi ori de câte ori ai nevoie! Este de ajuns să arunci o mică privire pe site-ul nostru, iar apoi vei descoperi de unul singur atât contactele unor profesioniști în domeniu, cât și diverse informații deosebite care ți-ar putea fi de folos.

Verifică experiența în domeniu a electricianului pe care ai de gând să îl contactezi pentru problema ta!

Este absolut firesc să te preocupe acest aspect atât de important, mai ales dacă îți pasă de siguranță ta și a familiei tale. Cu toții ar trebui să fim atenți la acest detaliu nu numai în domeniul acesta, ci inclusiv în oricare altul.

Dacă pentru ține confortul și buna funcționare a elementelor din casa ta reprezintă interes, sfatul nostru este să alegi cu grijă electricianul de care ai nevoie.

În felul acesta poți evita din start complicațiile mai puțin plăcute! Desigur, dacă iei în calcul toate aceste informații importante, fii sigur că vei lua mult mai ușor o decizie finală, fără să dai greș.

Mizează pe calitate, seriozitate și nu în ultimul rând, pe experiență când alegi un electrician sector 3!

Oferim servicii non-stop in sector 3 si utilizam materiale si echipamente moderne care garanteaza calitatea executiei sau a interventiei necesare.

Electricienii nostri autorizati sunt calificati si au experienta necesara pentru a executa lucrari electrice cu diferite grade de complexitate in domeniul instalatiilor electrice.

Asiguram servicii de instalatii electrice non-stop in Sectorul 3: Balta Alba, Centrul Civic, Dristor, Dudesti, Lipscani, Muncii, Salajan, Titan, Unirii, Vitan.

Servicii de instalatii electrice 24h / 24h

Probleme cu instalatiile electrice in sectorul 3?

 • nu aveti curent electric (tensiune) in locuinta sau la birou ?
 • o priza sau un intrerupator nu functioneaza sau a iesit din perete?
 • aveti defectiuni in tabloul de sigurante sau banuiti ca s-a produs un scurtcircuit?
 • ati fost curentat de unul dintre aparatele electrocasnice (masina de spalat, fier de calcat)?
 • corpurile de iluminat palpie iar aparatele electrocasnice se intrerup adesea?

De ce sa alegeti un electrician sector 3

• Aveti garantia ca interventia e realizata de un electrician autorizat

• Beneficiati de interventii si in week-end, fara a va taxa suplimentar apeland la noi, beneficiati de servicii non-stop la cele mai mici preturi. Reparatii instalatii electrice, non-stop in Bucuresti sector 3 oferim garantie pentru lucrarile efectuate.

Cauti un Electrician Autorizat pentru:

 • Montare/instalare, schimbare si reparare tablou electric
 • Circuite electrice suplimentare (aer conditionat, masina spalat, plite electrice etc.)
 • Montare protectii la scurtcircuit si suprasarcina
 • Remedierea defectelor aparute in instalatia electrica
 • Montare corpuri iluminat
 • Montaj/schimbare prize si intrerupatoare
 • Impamantare si service intretinere instalatii electrice etc.

 

Zonele in care activam pentru orice urgente

In oricare din urmatoarele zone, daca intampini o problema, suna la numarul 0722974760 si iti trimitem o echipa de specialisti sau un electrician autorizat ANRE pentru a-ti rezolva urgenta.

 • Balta Alba – Titan – Te putem ajuta cu electricieni autorizati in urmatoarele zone ale cartierului: Bulevardul 1 Decembrie 1918, Lacul Titan IOR, in zona fostelor uzine MALAXA, pe Bulevardul Theodor Pallady, Bulevardul Nicolae Grigorescu, dar si pe Bulevardul Camil Ressu.
 • Cartierul 23 August – ne putem deplasa in orice zona a cartierului, pe orice strada. Acoperim inclusiv zonele adiacente, pe Strada Industriilor.
 • Cartier Dristor – Ai nevoie de un electrician autorizat pe Bulevardul Ramnicu Sarat sau Bulevardul Ramnicu Valcea si in zona Soselei Mihai Bravu? Contacteaza-ne!
 • Vitan – In acest cartier acoperim zonele Calea Vitan, Mall Vitan, Calea Dudesti si Depou RATB Dudesti, dar si zonele Nerva Traian, Pasaj Marasesti, Splai Unirii, ICPE. De asemenea, iti putem oferi servicii si in zona targului auto, la Complex Rezidential RIN, in zona Rugby Club Olimpia si pe Bulevardul Octavian Goga sau Timpuri Noi.

Venim oriunde in sectorul 3

Zonele acoperite de noi si in care intervenim rapid in sectorul 3 Bucuresti, cu electricieni autorizati calificati la adresa sau domiciliul tau, sunt urmatoarele:

Cartierul Balta Alba – Titan – asiguram electricieni calificati inclusiv in zona B-dul 1 Decembrie 1918, Lacul Titan IOR, fostele uzine MALAXA, B-dul Theodor Pallady, B-dul Nicolae Grigorescu, B-dul Camil Ressu.

Cartierul 23 August – acoperim inclusiv zonele adiacente pe Strada Industriilor.

Cartierul Dristor – oferim servicii de instalatii inclusiv pe D-dul Ramnicu Sarat, B-dul Ramnicu Valcea, Soseaua Mihai Bravu.

Cartierul Vitan – acoperim zonele: Calea Vitan, Mall Vitan, Calea Dudesti, Depou RATB Dudesti, Nerva Traian, Pasaj Marasesti, Splaiul Unirii, ICPE, Targul Auto, Complex Rezidential RIN, Rugby Club Olimpia, B-dul Octavian Goga, Timpuri Noi.

Centru Civic si Piata Unirii – zonele deservite de electricenii nostri autorizati sunt: Piata Unirii, B-dul Corneliu Coposu, Calea Calarasi, Piata Rond Alba Iulia, B-dul Unirii, Cartierul Hala Traian, B-dul Marasesti, Centrul Istoric, B-dul Dimitrie Cantemir, B-dul I.C. Bratianu, B-dul Magheru, B-dul Lascar Catargiu, Zona Parcului Cismigiu, Str. Brezoianu Ion, B-dul Regina Elisabeta, Splaiul Independentei, Strada Lipscani.

Lucram pentru siguranta Dumneavoastra in sectorul 3!

Alege electricianbucuresti.com.ro oricand ai o problema ale instalatilor electrice, in Sectorul 3.

Solicita un electrician sector 3

Intervenim rapid. Electricieni autorizati ANRE.

Folosim cookie pentru a oferi o experienta de navigare imbunatatita.