Electrician sector 4

Interventii de urgenta in Bucuresti Sector 4

Echipa noastra de electricieni autorizati se afla non-stop la dispozitia dvs.in Sectorul 4 cu toata experienta si profesionalismul sau. Executam non-stop in sectorul 4 lucrari de instalatii electrice,atat pentru persoane fizice cat si juridice.

Oferim servicii non-stop in sector 4 si utilizam materiale si echipamente moderne care garanteaza calitatea executiei sau a interventiei necesare.

Electricienii nostri autorizati sunt calificati si au experienta necesara pentru a executa lucrari electrice cu diferite grade de complexitate in domeniul instalatiilor electrice.

Asiguram servicii de instalatii electrice non-stop in Sectorul 4: Berceni, Giurgiu, Oltenitei, Piata Unirii, Tineretului, Vacaresti, Marasesti, Cutitul de Argint, Progresul, Aparatorii Patriei, Brancoveanu, Viilor.

Servicii de instalatii electrice 24h / 24h

Probleme cu instalatiile electrice in sectorul 4?

 • nu aveti curent electric (tensiune) in locuinta sau la birou ?
 • o priza sau un intrerupator nu functioneaza sau a iesit din perete?
 • aveti defectiuni in tabloul de sigurante sau banuiti ca s-a produs un scurtcircuit?
 • ati fost curentat de unul dintre aparatele electrocasnice (masina de spalat, fier de calcat)?
 • corpurile de iluminat palpie iar aparatele electrocasnice se intrerup adesea?

De ce sa alegeti un electrician sector 4

• Aveti garantia ca interventia e realizata de un electrician autorizat

• Beneficiati de interventii si in week-end, fara a va taxa suplimentar apeland la noi, beneficiati de servicii non-stop la cele mai mici preturi. Reparatii instalatii electrice, non-stop in Bucuresti sector 4 oferim garantie pentru lucrarile efectuate.

Cauti un Electrician Autorizat pentru:

 • Montare/instalare, schimbare si reparare tablou electric
 • Circuite electrice suplimentare (aer conditionat, masina spalat, plite electrice etc.)
 • Montare protectii la scurtcircuit si suprasarcina
 • Remedierea defectelor aparute in instalatia electrica
 • Montare corpuri iluminat
 • Montaj/schimbare prize si intrerupatoare
 • Impamantare si service intretinere instalatii electrice etc.

Lucram pentru siguranta Dumneavoastra in sectorul 4!

Alege electricianbucuresti.com.ro oricand ai o problema ale instalatilor electrice, in Sectorul 4.

Zonele in care activam

Lucram in orice zona a orasului Bucuresti si in Ilfov, iar daca ai nevoie de o interventie de urgenta in sector 4, in maxim o ora putem ajunge la tine, in oricare din urmatoarele zone:

 • Giurgiului – electricienii  nostri autorizati pot ajunge la adesa specificata, in aproximativ o ora. Activam pe Soseaua Giurgiului, Strada Toporasi, zona fosta ROCAR, Scoala Nr 188, Strada Verigei, zona Cimitirul Evreiesc, pe Bulevardul Pieptanari si in alte zone.
 • Berceni – locuiesti in Berceni, sector 4 si ai nevoie de un electrician? Te putem ajuta in zonele: Bulevardul Brancoveanu, Parc Brancoveanu, zona Oraselul Copiilor, Str. Nitu Vasile, Piata Sudului, dar si pe Soseaua Oltenitei, pe Bulevardul Alexandru Obregia, Strada Turnu Magurele, Drumul Gazarului, Strada Luica, Strada Emil Racovita sau Soseaua Berceni, zona ROMPRIM si Strada Alunisului.
 • Aparatorii Patriei – In aceasta zona actionam in cel mai scurt timp pe Strada Ion Iriceanu, Strada Caporal Marin Grigore, Zona Metrou Aparatorii Patriei, zona Serelor, Grup Scolar Industrial Dacia, zona Depou IMGB.

Locuiesti in una din aceste zone si ai nevoie de electrician autorizat?

Contacteaza-ne si iti vom trimite un electrician autorizat ANRE sau o echipa de specialisti in cel mai scurt timp posibil. Daca ai o problema cu instalatia si locuiesti in sector 4 in una din zonele indicate, firma noastra este solutia ideala. Iti oferim orice servicii de montaj, reparatii, mentenanta instalatii electrice, in regim de urgenta, cu garantie si la preturi accesibile.

Suna la 0771 302 745 sau trimite-ne un email la conta@ruady-service.ro!

Fiind o firma care activeaza in tot orasul Bucuresti si in Ilfov, acestea nu sunt singurele zone unde te putem ajuta cu serviciile noastre. Putem ajunge rapid la orice adresa indicata de tine.  Iata in ce zone mai activam in sector 4!

 • Cartierul Oltenitei

Vrei ca un electrician autorizat din sector 4 Bucuresti sa se deplaseze la adresa ta de acasa sau la birou in cel mai scurt timp? Acoperim zonele adiacente cu Soseaua Oltenitei, zona Pietei Sudului, pana la intersectia cu DNCB.

Iti oferim servicii de instalatii electrice prin intermediul unui electrician autorizat ANRE sau cu ajutorul unei echioe de specialisti in zona Parcului Tineretului, pe Bulevardul Tineretului, Bulevardul Gheorghe Sincai, Strada Visana, dar si pe aleea Trestiana, Calea Piscului, Calea Vacaresti si in zona Liceului Petru Rares.

Vrei sa beneficiezi de garantie la orice lucrare si de preturi accesibile? Cheama in ajutor un electrician autorizat profesionist. Firma noastra are peste 20 ani de experienta, iar acest lucru este un avantaj deoarece reusim sa identificam rapid problemele si datorita tehnicilor profesionale si materialelor de calitate folosite iti realizam o lucrare durabila, care sa te scuteasca de viitoare reparatii si costuri.

Unde iti mai putem fi de folos cu serviciile noastre?

Iti oferim servicii profesionale pentru montaj, reparatii, inlocuire sau mentenanta si verificare instalatii electrice si in zona comerciala a cartierului Berceni. Ne putem deplasa chiar pana in zona Selgros, Hornbach, dar ajungem si la Grand Arena sau pe Bulevardul Metalurgiei.

Asadar, daca ai nevoie de un electrician autorizat in sector 4 in orice zona, contacteaza-ne si iti vom trimite o echipa de electrician sau un specialist. Te putem ajuta cu diverse servicii, din aria instalatiilor electrice,montaj corpuri electrice etc.

Oferim servicii accesibile ca pret si la fiecare lucrare garantam manopera si produsele folosite, deoarece utilizam doar produse de calitate care sa creasca fiabilitatea si eficienta instalatiei tale.

Solicita un electrician sector 4

Intervenim rapid. Electricieni autorizati ANRE.

Folosim cookie pentru a oferi o experienta de navigare imbunatatita.