Mentenanta instalatii electrice

Interventii de urgenta in Bucuresti

Lucrarile de mentanta sunt esentiale pentru a pastra instalatiile electrice in parametrii optimi de functionare si siguranta.

Lucrarile de mentenanta reduc costul cu instalatiile electrice prin cresterea perioadei dintre doua reparatii, dar si prin reducerea numarului acestora in timp.

Pentru societatile comerciale mentenanta corespunzatoare contribuie la eliminarea pericolelor de la locul de munca. Lipsa mentenantei sau mentenanta necorespunzatoare poate duce la avarii ale utilajelor, intreruperi accidentale de energie, accidente de munca.

Serviciul de mentenanta se adreseaza in special:

  • Firmelor cu orice domeniu de activitate
  • Propietarilor de cladiri
  • Asociatiilor de propietari
  • Tuturor celor care doresc să externalizeze serviciul de intretinere si reparatii

In urma unui contract de mentenanță, aveți o serie de avantaje:

Servicii promte si de calitate indiferent de tipul de contract
Prioritate in interventiile solicitate
Personal calificat si autorizat ANRE
Consultanta de specialitate
Siguranta în exploatarea instalației
Emiterea de rapoarte periodice privind lucrarile de verificare si intretinere executate

Lucrările de întreținere periodică sunt esenţiale pentru a păstra instalațiile electrice, echipamentele și utilajele la un înalt standard de fiabilitate şi siguranță.

O mentenanță corespunzătoare contribuie la eliminarea pericolelor de la locul de muncă. Lipsa mentenanţei sau mentenanţa necorespunzătoare poate duce la avarii ale utilajelor, întreruperi accidentale cu energie, situaţii periculoase, accidente de muncă.

Cele mai multe accidente rezultate din cauza unei mentenanţe necorespunzătoare implică instalaţii electrice necorespunzător întreţinute, echipamentele defecte, dar și fişe sau cabluri de alimentare defecte.

Lipsa mentenanţei şi a reviziei regulate a echipamentelor şi utilajelor pot duce la defectarea acestora şi pot cauza vătămări personalului din compania dumneavoastră.

Echipamentele esenţiale de siguranţă se pot defecta din cauza lipsei mentenanţei, ceea ce poate duce la accidente grave.

Solicita un electrician

Intervenim rapid. Electricieni autorizati ANRE.

Folosim cookie pentru a oferi o experienta de navigare imbunatatita.