Asiguratie-va casa mai eficienta si schimbati instalatia electrica

Instalatia electrică nu mai este la fel de eficientă? Te-ai gândit că ar trebui să schimbați instalatia electrică pentru o lungă perioadă de timp, deoarece este deja de mai mulți ani? Dacă vă puneti aceste întrebări, este timpul pentru a schimba instalatia electrică.

Daca o schimbam noi ar lua o mulțime de timp pentru a schimba instalația noastră electrică, doar gândindu-ne la ea deja ne punem într-o stare proasta, este un dezastru total, nimic de-a face cu schimbarea decorarea casei, este o reformă mult mai complexă și delicată.

Adevărul este că nu vorbim doar despre o schimbare pentru a îmbunătăți, schimbarea  instalație electrică este ceea ce ne va oferi siguranță,și ne va salva de la orice probleme care pot apărea din cauza unei instalații electrice prea vechi sau în stare proastă, și cu siguranța noastră nu ar trebui să ne jucam. O instalație electrică în stare slabă este foarte predispusă la defecte, ceea ce implică tot felul de pericole, ar fi scurtcircuite, evacuări sau chiar incendii.
Aceste tipuri de intervenții au nevoie de un profesionist de electricitate pentru a le efectua, nu suntem în stare de a o face singuri, in securitatea deplină, așa ați spus înainte, nu avem cunostintiile necesare. Prin urmare, primul lucru este de a contacta un electrician autorizat ANRE.

Cu siguranță ați putea fi mirat când ar trebui o instalație electrică să fie schimbata la domiciliu?

Adevărul este că, atunci când  va consultati cu mai mulți profesioniști de energie electrică, răspunsurile pot fi destul de disperate, și acest lucru se datorează faptului că este de fapt dificil de a determina cât timp o instalație electrică durează, deoarece depinde de mai mulți factori, iar unele vor dura mai mult, în timp ce încă ne oferă o securitate adecvată, decât altele. Unii recomandă ca instalările electrice să fie schimbate după aproximativ zece sau cincisprezece ani,dar dacă instalatia dumneavoastră are materiale bune aprobate, a fost făcută de un bun profesionist de electricitate, dacă are împământare, și, în principiu, nu a dat nici o problemă, instalațiile electrice pot dura mai mulți ani.

Veți avea nevoie doar de a face o verificare de rutină pentru a verifica că totul este încă în ordine și de lucru în mod corespunzător, în special sistemele de protecție. Să nu uităm să aducă întreținere bună, pentru a schimba prize sau switch-uri în stare proastă, sau de a provoca scântei, și mai mult atunci când instalatia electrică este veche.

Ce puncte ar trebui să ia în considerare atunci când schimbarea instalatiei electrice?

Trebuie să știm că există două tipuri de instalații electrice,unul este cel care merge de tuburi sau jgheaburi, iar celelalte cele care sunt încastrate.  Acesta din urmă este complet ascuns la exterior, atât de estetic ele sunt mult mai bine.  Celălalt tip, cel care trece prin tuburi sau jgheaburi este mult mai ușor de instalat, și vom lua mult mai puțin timp pentru a face acest lucru, deoarece acestea merg pe partea exterioară a peretelui. Dacă nu vrem să fie estetic urât, există sisteme estetice în piața actuală, care va face aceste cabluri, chiar dacă trec prin exteriorul peretelui, sunt complet ascunse, sau chiar fac parte din decorarea camerei. Acest din urmă tip este mult mai suportabil aranjamentul său și de întreținere, pentru că dacă ceva a trebuit să fie reparate, totul ar fi pe exterior și nu ar trebui să taie peretele pentru a repara, va trebui doar să demontați peretele sau jgheab prin care te duci.

Trebuie să luăm în considerare măsurile de precauție necesare pentru ca bucătăria și baia să aibă nevoie de o instalația  electrică separata de restul casei.

Regulamentele interzic plasarea de aplicații în anumite zone ale acestor camere ale caselor, ar fi bai, lămpi,ar fi switch-uri, lumini sau prize, deoarece trebuie să aveți grijă deosebită cu energie electrică în aceste camere, deoarece acestea sunt locuri care suferă o mulțime de umiditate.

Și același lucru se întâmplă în bucătărie,sunt camere unde apa și aparatele coexistă continuu și zilnic, și reguli specifice de instalare sunt necesare. Aceste date sunt foarte importante dacă decidem să facem noi înșine schimbarea instalatiei electrice , deoarece trebuie să respectăm reglementările specifice, nu numai pentru că este obligatorie, ci pentru că este siguranța noastră personală și materială.
În cazul în care instalatia electrică trebuie să fie schimbata, pentru că este prea veche, sau pentru că a început să cauzeze probleme și poate fi periculos, contactați un bun electrician autorizat ANRE. O verificare în timp util ne poate salva de la un eșec periculos, ar fi un scurtcircuit, un șoc electric atunci când atingeți un aparat sau un dop, sau chiar de la un incendiu.

Schimbați-vă instalația electrică în condiții de siguranță și mai ales cu toate garanțiile, la momentul actual și pentru viitor.

Apelati la echipa Electrician Bucuresti si va veti convinge de calitatea serviciilor noastre. PRETURI ACCESIBILE, CALITATE GARANTATA SI GARANTIE LUCRARI!

Ai o urgenta la instalatia electrica: Suna la 0722 974 760 sau la 0766 974 760 si un electrician autorizat ANRE va ajunge la tine in cel mai scurt timp.