Revizie la instalatia electrica

4 probleme neașteptate pentru detectarea (și rezolvarea) cu o revizuire a instalației electrice.

O revizuire a instalației electrice din acasă vă poate salva bugetul dvs. Fă-o acum pentru a detecta (și rezolva) aceste 4 probleme nedorite.

Nu este doar pentru tot ceea ce este în casa sau cind veniti acasa si nu poti  a viziona serialul  preferat,  la lumina unei lumânări, și rugați-vă că bateria sa nu se consume. Este de asemenea pentru securitatea dvs. Verificarea instalării electrice cu  regularitatea ajută la prevenirea incidentelor, și de a detecta (și rezolva) patru probleme neașteptate care nu vă imaginați ca te-ai putea confrunta în casa ta.

Va trebui să sufere o pană electrică sau o electrocutare, pentru a realiza importanța de a menține o stare  bună a instalației dumneavoastră? Cauta un electrician de încredere pentru a verifica  casa ta pentru a verifica cabluri, siguranțe, prize, tablouri de sigurante… Experții recomanda acest lucru cel puțin o dată la fiecare 10 ani. Numai atunci veți ști dacă aveți de a remedia oricare dintre următoarele patru situații. O sa-mi multumesti!

Probleme la împământarea

Împământarea este un element conductiv care conectează instalația electrică la pamant (în valoare de redundanță). Este esențial să aibă o împământare bine executata pentru a evita electrocutarea, nimic mai mult sau și nimic mai puțin!

Dar, în ciuda importanței lor, zonele de relief nu au fost cerute de lege în clădirile construite înainte de 1973, așa că ar putea fi cazul în care locuiți într-o casă lipsită de acest sistem de securitate… și nu veți ști dacă nu efectuati o revizuire n de instalare electrice!

Stare slabă a prizelor și comutatoare

Suprautilizarea prizelor  și a comutatoarelor determină deteriorarea acestora. Este comun ca  ramele să se destrame sau  unele cabluri sa aiba legaturi slăbe, ceea ce poate duce la supraîncălzire, scântei sau scurtcircuite.

Utilizarea secțiunilor de cablu inadecvate

Pentru evitarea problemelor de la instalatia electrică din acasă  asigurându-vă că secțiunile cablurilor utilizate sunt adecvate.  Fiecare tip de cablu trebuie să aibă un ecartament diferit în funcție de intensitatea actuală care va circula prin ea și lungimea sa. De exemplu, putem indica faptul că circuitul de iluminat necesită de obicei cabluri mai mici decât alimentarea cu energie a mașinii de spălat sau a frigiderului.

Incidente la panoul electric

Panoul electric acționează ca panoul de organizare pentru întreaga instalație electrică a casei dumneavoastră, și servește pentru a proteja în caz de supraîncărcare a circuitului. Prin urmare, aproape la fel de crucial ca asigurarea rezistenței la împământare este de a monta un diferențial și că switch-uri magnetothermal funcționează corect și să sară în caz de nevoie. Diferențial deteriorat vă lasă expus la  electrocutare în momentul cel mai neașteptat.

Ai devenit conștient de tot ce se poate rezolva cu o simplă revizuire a instalației electrice din casa ta?  Aveți încredere în electriceni nostri autorizati ANRE  pentru a efectua o revizie a  instalației electrice din casa ta.