Recomandare electrician autorizat ANRE

Recomandare electrician autorizat – renunta la improvizatii si apeleaza la ajutorul unui specialist


Statisticile arata ca instalatiile electrice prost facute pot provoca in medie 1000 de incidente pe an, incidente soldate cu victime si incendii de proportii. Acesta este unul dintre motivele pentru care este intelept sa renunti la improvizatii facute prin casa si sa cauti o recomandare de electrician autorizat ANRE.

Tot ceea ce nu vedem, fiind ascuns prin pereti, daca nu este corect realizat, poate deveni in numai cateva secunde focarul unui dezastru, iar lucrurile nu se reduc numai la cablarea din spatele peretilor, fiind cu mult mai complexe.

De ce sa nu facem improvizatii prin casa si sa cautam recomandari electrician autorizat

Putem spune ca solutionarea problemelor la reteaua electrica a unei case este una dintre cele mai periculoase activitati. Angajand pe cineva care nu se pricepe, sau apeland la fel si fel de solutii impropii si nesigure, pot ajunge la rezultate catastrofale care sa puna in pericol siguranta si viata intregii familii.

Cauta, asadar, o recomandare de electrician autorizat pentru a nu-ti expune viata si familia la posibile incidente.
Totodata, daca vei merge pe cateva recomandari pentru electrician autorizat si nu pe solutii de moment, poti fi sigur ca lucrurile se vor rezolva cu profesionalism si in timp scurt, ca echipamentele electrice sunt in siguranta si ca nu vei avea probleme cu reteaua electrica pentru multi ani de acum inainte.

Avantajele unei recomandari de electrician autorizat

O instalatie electrice realizata corespunzator si bine intretinuta reduce semnificativ posibilitatea de accidente sau de vatamare. Prin urmare, este important ca orice lucrare asupra instalatiei electrice sa fie realizata de un electrician autorizat care are cunostintele, experienta, abilitatile si autorizatiile necesare pentru a evita pericolele pe care le poate crea electricitatea.

Iata alte avantaje pe care le poti avea daca apelezi la un electrician autorizat ANRE:

● Pentru a-si pastra autorizatia ANRE, munca unui electrician autorizat este evaluata in mod regulat.
● Un electrician autorizat respecta standardele de siguranta si nu isi pune viata in pericol.
● Un electrician autorizat, mai ales daca a venit prin intermediul unei firme, poate oferi garantia lucrarii pe care o executa.
Orice intervsntie la instalația electrică chiar daca aceasta este in locuinta Dvs. (cum ar fi interventiile  tablou electric, consumatori, cabluri intrerupte, legaturi  doze, intrerupatoare, prize defecte,inlocuirea instalatiei electrice vechi,etc.)  se pot realiza numai  de catre un electrician autorizat ANRE angazat in cadrul unei firme atestata ANRE.

Cum alegem cea mai buna recomandare de electrician autorizat:

● Daca nu ai inca un electrician cu care ai mai lucrat, gaseste cel putin 3 recomandari electrician autorizat pentru a avea mai multe variante din care sa alegi.
● Verifica daca electricianul este autorizat  si inregistrat corespunzator.
● Cere referinte si analizeaza-le cu atentie.
● Se recomanda sa ai un rezumat scris al lucrarilor necesare pe care sa il poti oferi electricianului pentru a simplifica procesul de ofertare. Un electrician autorizat bun si cu experienta iti va putea spune daca exista mai multe modalitati de a rezolva cerintele pe care le ai si iti va sugera varianta cea mai convenabila, fara sa incarce nota de plata.
● Nu te sfii sa ii pui intrebari electricianului referitor la documente, autorizatie ANRE, referinte de la alti clienti, echipa care va presta lucrarea.
● Nu te simti presat sa iei o decizie rapid si rezerva-ti timpul necesar pentru a verifica mai multe recomandari ale electricienilor autorizati pentru a putea compara optiunile pe care le ai.
● Sa nu uiti faptul ca cea mai ieftina oferta nu este intotdeauna si cea mai buna oferta, asa ca ramai pe linia profesionalismului si a muncii bine facute si corect remunerata.