Preturi electrician

Preturi verificari PRAM

 Mereu ne intrebam: Ce inseamna Buletinul PRAM?  Ce preturi  sunt pentru  verificari PRAM?

 

Buletinul PRAM este o necesitate a mediului de afaceri. Acest buletin este dovada efectuarii verificarilor necesare privind instalatiile de impamantare si ale paratrasnetelor, dar in acelasi timp este si obligatoriu pentru toate firmele, fiind impus de catre Inspectoratul Teritorial de Munca, Protectia Consumatorului si Pompieri, avand o valabilitate de 12 luni.

Scopurile principale ale verificarilor PRAM

Protectia personalului care utilizeaza instalatiile electrice prin prevenirea electrocutarii, prevenirea incendiilor provocate de defectele la instalatia electrica.
Intocmirea buletinului PRAM poate fi efectuata doar de catre societati din domeniul electric autorizate ANRE si doar de catre specialisti autorizati in acest scop, ce dispun de aparatura verificata metrologic.

Dupa efectuarea masuratorilor, societatea noastra va ofera pe langa buletinul PRAM, copie a autorizatiei ANRE a societatii.

Copie a autorizatiei ANRE a persoanei care a efectuat masuratorile, copie a certificatului de motrologie cu care au fost efectuate masuratorile (acesta fiind in termen de valabilitate), copie a certificatului de atestare a calitatii ISO9001, pentru servicii de instalatii electrice pana la o tensiune de 0.4kV.

Preturi verificati PRAM

Pret de pornire: 100 RON
Pret  priza monofazata: 10 RON/priza
Pret  priza trifazata: 15 RON/priza

Exemple de pret verificare pram

Exemplu 1: Pentru un birou cu 8 prize monofazate, tariful este 100RON + 8 prize x 10 RON, adica 180RON.

Exemplu 2: Pentru un atelier cu 10 prize monofazate si 3 prize trifazate, tariful este 100RON + 10 prize x 10 RON + 3 prize x 15RON, pretul total fiind de 245RON.

Preturile pentru verificari pram sunt valabile pentru locatii aflate in Bucuresti si localitatile limitrofe.

Cauti electrician autorizat pentru verificari pram la preturi avantajoase.

Echipa noastra  compusa din electricieni autorizati ANRE executam verificarea instalatiilor electrice,  si masurarea PRAM a prizelor de impamantare si a paratrasnetelor.

Este bine de stiut pentru preturi verificari pram ca:

Nu cerem banii înainte!
Va spunem pretul întotdeauna înainte de a începe o lucrare! Astfel Dvs. decideti costul final.
Oferim Garantie pentru toate lucrarile efectuate.

Pentru lucrarile executate in regim de urgenta se percepe suplimentar o taxa de deplasare daca nu aveti incheiat un abonament de servicii.

Cotatiile de pret transmise prin telefon,sms,e-mail sau pe baza informatiilor relatate de client, fara o constatare la fata locului, sunt doar in scop informativ si nu cu caracter obligatoriu.

In cazul in care va este comunicata o cotatie de pret, nu garantam costul lucrarii la valoarea estimata.

Realizam interventii si in week-end fara a va taxa suplimentara daca aveti incheiat un abonament de servicii.

Preturile afisate sunt cu caracter informativ si nu cu caracrer obligatoriu pot varia in functie de locatie, conditiile de lucru si complexitatea lucrarii sau daca nu aveti incheiat un abonament de servicii.