Electrician Bucuresti

Preturi instalatie electrica

O instalatie electrica trebuie montata, verificata si schimbata doar de catre personal specializat si calificat. Probleme precum arderea frecventa a becurilor sau picarea sigurantelor, necesita o verificare amanuntita a instalatiei.

Daca este exploatata necorespunzatoar, suprasolicitata sau uzata, o instalatie electrica implica riscuri majore de electrocutare sau de incendiu. 

Montarea unui tablou electric, implementarea traseelor de cablu, impamantarea corespunzatoare si fixarea prizelor, montarea lustrelor si aplicelor, sunt cateva dintre actiunile ce trebuie realizate de catre personal autorizat.

Doriti sa reparati sau sa inlocuiti instalatia electrica si nu stiti ce costuri implica?

Preturile pentru instalatiile electrice se calculeaza in functie de numarul prizelor si intrerupatoarelor care trebuie schimbate, de numarul circuitelor electrice care intra in tabloul electric, de numarul de impamantari facute, de lungimea cablurilor electrice, de numarul de camere pentru care se realizeaza operatia, etc.

Un electrician autorizat utilizeaza materiale si echipamente moderne care garanteaza calitatea executiei sau a interventiei necesare. Preturile practicate sunt corecte, accesibile si fara adaosuri suplimentare.

Montajul unei instalatii electrice presupune o anumita ordine de executie a lucrarilor si respectarea stricta a procedurilor. Dimensiunea locuintei, calitatea materialelor, complexitatea circuitelor si numarul de echipamente necesare a fi montate sunt factori care stau la baza costului unei instalatii electrice.

Verificarea unei instalatii electrice se impune a fi efectuata imediat ce se observa o neregula, oricat de mica ar fi aceasta. Caderea curentului, lipsa tensiunii in prize sau caderea si arderea sigurantelor nu trebuie ignorate, ci trebuie sa actionati si sa chemati un electrician specializat pentru a rezolva cat mai repede problema. Acesta poate realiza modificari, poate testa si imbunatati instalatia curenta pentru siguranta ta si a celor din casa.

Un electrician autorizat practica preturi transparente care vor fi comunicate de la inceputul oricarei lucrari. Tariful este direct proportional cu gradul de dificultate al lucrarii, insa poate fi negociat in mod profesionist, pentru a evita orice costuri suplimentare sau tarife surpriza.

Fie ca vreti sa montati o instalatie electrica noua, sa o verificati sa sa o reparati pe cea existenta, recomandarea este sa apelati intotdeauna la un specialist in domeniu. Un electrician autorizat de catre ANRE ofera garantie pentru serviciile efectuate si astfel poteti avea certitudinea unei lucrari realizate in concordanta cu normele legale in vigoare si respectand normele de siguranta.