Preturi electrician Autorizat ANRE

Preturi electrician – cat ar trebui sa te coste cu adevarat o interventie autorizata a unui profesionist?

Preturi electrician – servicii profesionale si marje de cost pentru operatii diverse.

Cand ai avut ultima oara nevoie de un electrician si pentru ce anume? Piata de servicii electrice din marile orase ale Romaniei este un adevarat camp de lupta. Preturile difera in functie de fiecare specialist, in functie de fiecare echipa sau in functie de serviciul dorit. Si atunci cum poti sti tu care sunt cu adevarat preturile corecte?

In randurile ce urmeaza, o sa-ti descriem cateva situatii care ne ajuta pe noi sa setam pretul pentru un electrician, in functie de serviciul pe care il ofera.

Trebuie sa luam in calcul ca fiecare electrician autorizat are anumite costuri. In primul rand expertiza sa si faptul ca a obtinut o autorizatie, are o validare profesionala, toate acestea presupun un cost de business. In plus, fiecare specialist, indiferent de meserie, de serviciile pe care le ofera, are un anumit cost al stilului de viata, un cost de trai. Pe langa aceste doua principale elemente, exista o marja de profit, pe care in cazul unei companii trebuie sa o iei in calcul. Chiar daca discutam de preturi de electrician care lucreaza independent. Acel om va dori sa-si acopere prin pretul practicat stilul sau de viata, cheltuielile cu produsele de care are nevoie, cheltuielile cu sculele si o mica marja de profit.

Si atunci, cat costa cu adevarat un specialist? Care sunt cele mai corecte preturi de electrician?

Preturile vor fi diferite de la serviciu la serviciu. Spre exemplu, pentru simpla instalarea a unei prize sau pentru montarea unui bec, un specialist iti poate cere o suma de pana la 20 – 30 lei. Insa daca doresti schimbarea intregii instalatii electrice, ei bine preturile pot fi cu totul altele.

Spre exemplu, daca discutam de preturi electrician in Bucuresti, pentru schimbarea sau montarea unei noi instalatii intr-un apartament de 2 camere, putem pune in discutie o suma de cel putin 1500 – 2000 lei si un timp necesar maxim  de o saptamana.

Daca ai nevoie si de montarea sigurantelor, mai poti adauga inca aproximativ 50 lei la pret. De asemenea, unele servicii sunt de asa natura incat interventia unui electrician autorizat este necesara in regim de urgenta. Pentru astfel de lucrari, compania la care lucreaza acel specialist trebuie sa puna la dispozitie un om in cel mai scurt timp, prioritizand situatia si evitand riscurile. Insa asta poate insemna ca acea companie sa isi blocheze fluxul operational pentru jumatate de zi sau chiar pentru toata ziua in functie de operatia necesara.

De aceea, pentru o interventie in regim de urgenta un pret corect pentru un electrician profesionist ar trebui sa ia in calcul o marja suplimentara de 20 – 25 % din costurile obisnuite. Unele companii ofera insa si alte modalitati.

Cum poti plati un pret pe electrician mai accesibil – abonament pe servicii
Unele companii ofera abonamente de mentenanta, pentru a va asigura mereu servicii si profesionisti la dispozitie, atunci cand aveti nevoie. In cazul in care semnati un astfel de contract, se poate stabili un abonament pe o anumita suma anuala, care include un anumit numar de ore sau o grila standard de servicii.

Pret electrician Bucuresti / Ilfov
Astfel, un electrician profesionist in Bucuresti si Ilfov poate ajunge la un cost extrem de variat, in functie de serviciu. Daca pentru schimbarea unui bec vei achita 25 lei, pentru reparatia unui produs electro veti putea achita 100 – 150 lei, iar pentru racordare si instalare a retelei electrice veti putea achita chiar si pana la 3000 – 4000 lei, in functie de proiect.

Ce este cu adevarat important insa cand disuctam despre preturi pentru electricieni si serviciile lor?
Un profesionist nu va lucra niciodata fara garantie. Va va oferi garantie pe produsele utilizate in cadrul interventiei, pe serviciul in sine si va va oferi si o revizie gratuita sau contra unei sume nesemnificative timp de 12 luni de la interventie.

In plus, intotdeauna profesionistii sunt aceia care au autorizatie ANRE si care pot acoperi eventualele situatii si daune neprevazute, in baza unei asigurari de raspundere civila. Aceste lucruri intra si ele in costuri, asa incat unii profesionisti s-ar putea sa coste mai mult. Insa este absolut normal. In cazul unei daune ei vor prelua raspunderea si va vor despagubi. Imaginati-va doar ce costuri ar putea prelua compania asupra ei in acest caz.

Aveti nevoie de un electrician profesionist la un pret corect? Contactati-ne!

Pentru a nu mai discuta de preturi electrician doar la nivel teoretic, cereti o oferta concreta, pentru fiecare situatie. Contactati-ne, spuneti-ne cu ce va putem ajuta, iar noi va vom face o oferta de pret si vom interveni in cel mai scurt timp.

Ce e important de retinut, intotdeauna veti cunoaste pretul inainte sa incepem lucrarea. Prin asta dam dovada de respect si profesionalism. Contactat-ne daca aveti nevoie de servicii profesionale!