Electrician autorizat

Interventii electrician autorizat

Orice interventie electrica trebuie realizata de catre un electrician autorizat. Riscurile oricarei interventii neautorizate sunt majore.

Problemele de natura electrica trebuie abordate cu precautie si necesita intotdeauna expertiza unui electrician calificat. Siguranta nu este insa singurul motiv pentru a apela la un specialist. Experienta, buna pregatire in domeniu, cunostintele, abilitatile si echipamentele potrivite sunt cateva dintre beneficiile colaborarii cu un electrician autorizat.

Ce servicii ofera un electrician autorizat

Electricienii profesionisti au calificarea si instruirea necesare pentru a instala, a intretine, a moderniza si a repara orice defectiune a instalatiei electrice. Atunci cand alegi un electrician asigura-te ca poate furniza servicii precum:
Instalare cabluri si dispozitive electrice:
  • cablare electrica pentru locuinte noi si recablare a locuintelor existente
  • montare sisteme de protectie impotriva electrocutarii sau impotriva supratensiunii
  • instalare circuite suplimentare pentru aer conditionat, masina de spalat rufe/vase, plita electrica
  • instalare corpuri de iluminat, prize si intrerupatoare
Reparatii echipamente si tablouri electrice:
  • remedierea defectiunilor la prizele electrice, intrerupatoare si corpurile de iluminat
  • repararea tablourilor electrice si rezolvarea problemelor cauzate de o suprasarcina electrica
  • reparatii echipamente si dispozitive electrice, etc.
Mentenanta si verificari instalatii electrice
  • intretinerea preventiva a tuturor aparatelor si circuitelor electrice
  • verificarea si testarea instalatiilor in conformitate cu normele de siguranta impuse de lege, etc.
Interventii electrice de urgenta
  • interventii in regim de urgenta pentru: lipsa tensiunii electrice, prize sau intrerupatoare arse, un comutator sau o priza electrica este fierbinte la atingere, uminile palpaie continuu, zgomote emise de la o priza sau intrerupator, intreruperea partiala a alimentarii cu energie, zgomote in tabloul electric, furnicaturi la atingerea diverselor dispozitive electrice, etc.
Un electrician autorizat cunoaste aprofundat standardele si reglementarile in vigoare si respecta intotdeauna normele de siguranta. Fie ca trebuie sa efectuezi mici reparatii electrice sau sa refaci intreaga instalatie, alegerea electricianului potrivit este o decizie importanta pentru succesul lucrarii.
Un profesionist este instruit sa verifice si sa evalueze starea conexiunilor electrice de la prize, intrerupatoare, corpuri de iluminat, tablou electric sau orice alt element al instalatiei electrice pentru a putea stabili daca indeplinesc standardele legale de siguranta. Interventiile persoanelor necalificate si fara experienta pot pune in pericol locuinta si familia.

Pentru a avea garantia unor lucrari sigure si eficiente, alege sa lucrezi intotdeauna cu un electrician autorizat indiferent de gradul de complexitate al interventiei!