interventii sector 6

Interventii electrice la domiciliu in Sector 6

Verificarea calitatii si corectitudinii functionarii instalatiilor electrice este esentiala deoarece, odata cu trecerea timpului, cablurile se uzeaza si pot cauza avarii sau intreruperi in furnizarea energiei electrice. 

Daca se intampla ca atunci cand atingi anumite prize din casa sau aparate electrocasnice acestea sa te curenteaze, este momentul sa apelezi la un specialist. Cauza probabila este o impamantare incorecta iar un electrician autorizat poate remedia aceasta problema.

Daca observi ca becurile palpaie, inseamna ca ai de-a face cu o fluctuatie de tensiune si exista riscul ca unele aparate electrocasnice sa se arda. Un instalator autorizat poate verifica instalatia electrica din casa si poate constata daca este cazul sa fie efectuate anumite lucrari de reparatii ale circuitelor sau trebuie schimbat intregul sistem.

Cand sigurantele tabloului electric sar la folosirea simultana a mai multor aparate, nu este un aspect ce trebuie neglijat. Un electrician va sti sa dozeze circuitele in functie de numarul si marimea consumatorilor casnici mari (frigider, masina de spalat vase sau rufe, etc.) sau mici (televizor, aspirator, laptop, uscator de par etc.) si va solutiona problema sigurantelor cazute. 

Este recomandat sa contactezi intotdeauna un electrician autorizat pentru interventii electrice la domiciliu in Sectorul  6, fie ca este vorba de remedierea defectiunilor aparatelor si instalatiilor electrice, fie pentru verificarea periodica a instalatiilor electrice.

Interventiile electrice la domiciliul in Sectorul  6 cuprind:

  • montajul tablourilor electrice automate
  • montajul corpurilor de iluminat (lustre, aplici, neoane, benzi led…)
  • montajul prizelor electrice, intrerupatoarelor, protectiilor electrice
  • executia de circuite electrice suplimentare pentru cuptoare electrice, plite, aer conditionat
  • solutii tehnice 
  • verificarea instalatiilor electrice
  • depistarea pierderilor sau scurgerilor de curent electric, etc.

Un electrician autorizat va remedia orice defectiune aparuta la instalatia electrica intr-un mod profesionist, respectand normele de siguranta in exploatare impuse de catre ANRE. Este indicat sa apelati numai la personal calificat si autorizat, pentru a evita producerea de accidentari prin electrocutare, avarierea instalatiei electrice sau producerea de incendii cauzate de improvizatiile electrice.