Evalueaza-ti GRATUIT starea instalatiilor casei tale

De cele mai multe ori, apelam la servicii specializate abia atunci cand apare o problema la instalatia de gaz, la tevi sau la instalatiile electrice. Si chiar daca e mai ieftin si mai sigur pentru noi sa prevenim eventualele probleme care pot sa apara pe nepusa masa, cele mai multe dintre noi apeleaza la un instalator numai atunci cand problema respectiva trebuie rezolvata urgent. Pentru a preintampina astfel de probleme si pentr a veni in ajutorul dvs. Instalator-Bucuresti.ro a decis sa ofere o evaluare gratuita a instalatiilor casei tuturor celor interesati.

De ce ai nevoie de o evaluare GRATUITA a starii instalatiilor casei tale

Lipsa de preventie duce nu doar la accidente sau la imposibilitatea de a-ti desfasura munca in conditii optime sau de a te relaxa, ci si la cresterea costurilor pentru reparatii. Atunci cand se strica o piesa si nu este inlocuita, acest lucru poate afecta intregul ansamblu, ceea ce duce la stricaciuni si, implicit, costuri mult mai mari.

Nu astepta sa se sparga o teava sau sa se deterioreze instalatia electrica pentru a chema un instalator sau un electrician. Este mai ieftin si mai sigur sa previi. In plus, acum ai ocazia sa profiti de o evaluare GRATUITA a instalatiilor sanitare, termice, electrice, de gaze, a intregului sistem de tevi si racorduri. Atat deplasarea, cat si evaluarea sunt complet gratuite. Daca se identifica probleme ale instalatiilor din casa ta, mesterii care le evalueaza iti pot elabora si un plan de remediere a acestora.

Cum obtii evaluarea GRATUITA

Poti obtine evaluarea gratuita completand formularul de pe Instalator-bucuresti.ro cu numele tau, adresa de e-mail si numarul de telefon sau pur si simplu poti suna la numarul de telefon 0722974760, pentru a solicita o evaluare gratuita. Daca ai ales sa iti lasi datele prin intermediul formularului, vei fi contactata pentru a stabili cand sa aiba loc evaluarea gratuita a instalatiei si racordurilor casei tale.

Cum se desfasoara evaluarea GRATUITA a starii instalatiilor casei tale

La data si ora stabilite impreuna cu reprezentantul Instalator-bucuresti.ro, unul dintre mesteri va ajunge la tine acasa pentru a evalua toate instalatiile si racordurile din casa ta. Acest lucru este gratuit, nici deplasarea mesterului si nici evaluarea nu te va costa nimic. In cazul in care mesterul identifica anumite probleme, acesta iti poate elabora un plan, de asemenea gratuit, urmand sa platesti doar reparatiile si materialele necesare.

Solicita si tu o evaluare gratuita aici.