Electrician pentru asociatiile de propietari

Electrician pentru asociatiile de proprietari – cat de mult poate ajuta acesta locatarii unui bloc

Daca esti administrator de bloc sau activezi in cadrul unei asociatii de proprietari, este imposibil sa nu cunosti importanta unui electrician pentru asociatiile de proprietari. De cate ori ti s-a intamplat ca in blocurile pe care le gestionezi si in cadrul scarilor de care ai grija sa se defecteze tabloul electric? De cate ori locatarii din blocurile gestionate de astfel de asociatii ramana pe intuneric in plina zi, sau mai rau, chiar noaptea?

Ei bine, in astfel de situatii, sa contactezi un electrician obisnuit sau sa te apuci de cautat pe internet o firma care sa-ti trimita o echipa de interventie, nu prea pare o solutie viabila. Nu atunci cand fiecare secunda si fiecare minut de intarziere conteaza.

Chiar si daca esti proprietar si nu ai neaparat de-a face cu situatiile de criza si cu gestionarea mai multor apartamente, mai multor proprietari sau chiriasi, tot e frustrant sa te gandesti la o astfel de situatie. Ei bine, ce faci in momentul in care esti administrator si esti pus in situatia de a gestiona o potentiala situatie neplacuta de acest fel, care iti aduce pe cap o multime de proprietari furiosi care vor rezolvarea situatiei.

Iti oferim noi o optiune extrem de eficienta. Cunoastrerea unui electrician pentru asociatiile de proprietari si stabilirea unei intelegeri cu o firma in acest sens poate ajuta. Priveste acest pachet de servicii ca pe o oportunitate de parteneriat Business2Business. Fiecare parte are castigurile ei, iar cei aflati la mijloc: proprietarii si locatarii blocurilor in acest caz, sunt intotdeauna fericiti si protejati de situatiile jenante si deloc placute.

Cum te poate ajuta un astfel de abonament cu un electrician pentru asociatiile de proprietari?

Ei bine, stabilirea unui astfel de parteneriat are 5 mari beneficii, pe care le consideram noi extrem de importante.

  1. Exclusivitatea si disponibilitatea

S-ar putea ca defectiunea sa apara seara tarziu, cand inca lumea nu se pregateste de somn, ci se relaxeaza in fata televizorului. Brusc, cade reteaua in intreg blocul. Crezi ca va fi usor sa gasesti un electrician autorizat la un pret accesibil care sa se deplaseze de urgenta la destinatie pentru a rezolva problema? Noi ne indoim.

Tocmai de aceea, un parteneriat realizat in prealabil cu o firma de instalatii, care sa presupuna acest beneficiu, poate fi o solutie buna.

  1. Calitatea serviciilor si garantia lor

Daca esti proprietar iti asumi investitia in propria locuinta. Ai ales un mester neprofesionist, nu ai decat tu de pierdut, fara a afecta pe altii. Ei bine, cand discutam despre asociatii de proprietari si despre administratie, nu iti poti permite sa realizezi o lucrare de reabilitare a retelei energetice cu un astfel de mester. O singura greseala poate duce la un haos. Ai nevoie de un electrician autorizat, care sa lucreze profesionist si mai ales, sa ofere garantie pentru fiecare lucrare.

  1. Pretul si justificarea sa

Un abonament cu un electrician pentru asociatiile de proprietari este o reala investitie, din perspectiva unui administrator. Vei avea nevoie de multe interventii, fie pentru scara de bloc, pentru lift, pentru schimbarea corpurilor de iluminat sau chiar interventii individuale pentru proprietari. Avand un abonament cu o firma pentru servicii speicifice vei putea obtine un pret mai bun pentru proprietarii aflati in asociatia gestionata de tine. Tu vei rezolva problema, ei vor fi fericiti ca au platit mai putin – win – win.

  1. Aspectele legale

Cand administrezi un bloc sau o asociatie de proprietari, trebuie sa justifici legal fiecare cheltuiala. Mesterii de la colt ies din discutie atunci cand vine vorba despre o lucrare de acest tip. Ai nevoie de o firma, care sa-ti ofere mereu factura si garantie legala pe produsele folosite, pe manopera etc.

  1. Imaginea si prestanta asociatiei

Un abonament cu o firma autorizata, pentru un electrician pentru asociatiile de proprietari ofera o imagine aparte asociatiei. Poti reprezenta altfel vocea proprietarilor intr-o discutie cu un posibil chirias sau in negocierile cu furnizorii de servicii si cu administratia publica. Astfel de parteneriate denota grija administratorului fata de bloc, fata de proprietari si respectul si seriozitatea fata de functia pe care o ocupa.

Daca vrei si tu sa fii perceput ca un profesionist, sa asiguri confort si liniste proprietarilor din asociatia ta, contacteaza-ne. Apeleaza la numarul afisat pe site pentru detalii! 

Servicii de instalatii electrice 24h / 24h Bucuresti in Ilfov.

Alegerea de la inceput o unui Electrician Autorizat ANRE va poate scuti ulterior de costuri suplimentare si de pagube neprevazute. Lucrarile beneficiaza de o garantie de 2-5 ani.