Sfaturi cum sa economisim energia electrica in perioada rece.

Vrei să economisești energia electrica? În acest articol veți găsi sfaturi pentru a obține o economisire pe energie electrică pentru casa ta.

În vremuri dificile de criză ca cea în care trăim, este necesar să ascuți ingeniozitatea și să luăm masurii în această chestiune, trebuie să luăm toate măsurile care sunt în mâna noastră pentru a salva,iar factura de lumină o putem controla doar urmând câteva mici sfaturi pe care le vom învăța mai jos.

Iarna sosește, și în acest moment al anului factura noastră de electricitate este în creștere în așa fel încât ne este dificil să se confrunte cu plata. Cheltuielile de energie în aceste luni este mult mai mare decât în altele, fără a fi capabil să-l remedieze, zilele sunt mult mai întunecate și avem de a trage lumina artificiala pentru toate sarcinile zilnice, la care se adaugă cheltuiala în Încălzire, radiatoare, grătare și încălzitoare etc. Nu putem lupta împotriva temperaturii iernii, nici împotriva scăderii luminii naturale, dar putem controla cheltuiala facturii noastre prin reducerea cât mai mult posibil , urmând câteva sfaturi mici pe care trebuie să le punem în practică zilnic.

Tot ce trebuie să facem este să începem să ne schimbăm obiceiurile zilnice, să devenim conștienți că trebuie să o facem Da sau Nu. Și pentru asta, astăzi, vă vom ajuta să descoperiți câteva trucuri pe care le puteți folosi pentru a obține acele economii dorite pe factura de electricitate.

Mergem cu unele dintre aceste trucuri pentru a reduce consumul de aparate de casa noastră, care consumă, de obicei, mai multă energie.

Informații despre serviciile noastre

1 ce putem face pentru a reduce cheltuiala frigiderului nostru?
2 putem reduce cheltuielile de energie ale mașinii de spălat?
3 putem reduce cheltuielile pe computere, televizoare și lumini?

Ce putem face pentru a reduce cheltuiala frigiderului nostru?

De fiecare dată când deschidem frigiderul, temperatura se ridică, așa că odată închisă, frigiderului trebuie să-și revină la temperatura corespunzătoare. Simpla deschidere și închidere a frigiderului nostru este o mare cheltuială electrică, deoarece este în permanență forțată.

Măsurile pe care trebuie să le luăm sunt următoarele: încercați să nu deschideți și să închideți ușa frigiderului continuu, deschideți-o cât mai puțin posibil, și acest lucru îl putem realiza gândinduva bine înainte de a-l deschide, care este exact ceea ce vom avea nevoie la acel moment, astfel încât să nu vrem de a deschide-l 500 ori, atunci când ne-am gidit; noi nu trebuie să punem alimente foarte cald,deoarece munca pe care aparatul nostru va trebui să facă va fi înmulțit cu produse care sunt la temperaturi foarte ridicate (funcția lor este de a se răcească, sa nu uităm); Păstrați frigiderul nostru în stare bună, Adică, trebuie să fim conștienți de orice vină pe care o observăm în funcționarea sa, pentru că dacă există vreo problemă, trebuie să o reparăm cât mai curând posibil, deoarece cheltuiala cu energia electrica va fi mai mare decât de obicei; și în cele din urmă, trebuie să -l păstrați în temperatura corectă,deoarece fiecare grad de mai puțin, se va adăuga 5% pe factura noastră. Se recomandă să-l păstrați între 30C și 70C pentru spațiul de răcire și la-180C în congelare, aproximativ

Putem reduce cheltuielile de energie ale mașinii de spălat?

Nu numai că putem, dar trebuie. Acest lucru nu are nici un mister, pur și simplu trebuie să folosim programele potrivite pentru fiecare tip de spălare. Ne obișnuim să folosim un singur program și se pare că mașina noastră de spălat o are doar pe aceea și nu o face. Mașinile de spălat au o mulțime de programe, și de cele mai multe ori ne-ar avea doar un program scurt pentru a elimina murdăria de la spalatorie, asa ca trebuie sa schimbam acest obicei prost, și, în plus, utilizarea rece programe de spălare ori de câte ori este posibil, deoarece programele cu apă caldă petrece mult mai mult. Să folosim fiecare aparat în mod corect.

Micșorăm cheltuielile pe computere, televizoare și lumini?

Stand-by afară! Ăsta e lucrul principal. De obicei, plecăm în stand-by anumite aparate, ar fi televiziunea, și același lucru este valabil și pentru computere, iar ceea ce facem este creșterea facturii noastre de electricitate cu aproape 15%. Trebuie doar să dezactivați aceste tipuri de dispozitive complet atunci când acestea nu sunt de gând să fie utilizate, mai ales pe timp de noapte, nu le vom folosi într-o mulțime de ore, de ce le-au pornit? Poate suna ridicol, din moment ce tot ce vedem este un pilot luminat, și ne dă sentimentul că asta nu poate cheltui mult, și nu este. Cu această schimbare, vom economisi pe factura noastră mai mult decât credem.

Același lucru este valabil pentru toate tipurile de benzi care au un comutator, acest comutator este în mod constant de cheltuieli de putere, de asemenea, atunci când nu sunt în uz, și cu siguranță nu are nici un sens. Dacă o opriți, vom observa economiile.

Ai grijă la lumini! Nu avem nevoie să aibă toate luminile de pe casa, doar du-te dacă acestea nu sunt de gând să fie utilizate, în plus față de trecerea la LED-ul sau lumini de joasă putere pentru a reduce factura noastre.

Urmând aceste sfaturi simple pe care le veți salva, începeți astăzi!

Nici o lucrare nu este prea mica sau prea mare pentru noi!

Apelati la echipa Electrician Bucuresti si va veti convinge de calitatea serviciilor noastre. PRETURI ACCESIBILE, CALITATE GARANTATA SI GARANTIE LUCRARI!

Ai o urgenta la instalatia electrica: Suna la 0722 974 760 sau la 0766 974 760 si un electrician autorizat ANRE va ajunge la tine in cel mai scurt timp.