Aplicatia care iti aduce mesterii pe telefonul mobil

Atunci cand se sparge o teava, se strica un robinet sau pur si simplu ai nevoie de ajutorul unui mester pentru a-ti monta un aragaz ori un robinet iti poate fi destul de dificil sa gasesti rapid persoana de care ai nevoie. Tocmai de aceea, instalator-bucuresti.ro iti ofera ajutorul necesar pentru rezolvarea rapida a problemelor legate de instalatii si racorduri prin intermediul aplicatiei Instalator Bucuresti. Aplicatia Instalator Bucuresti te ajuta sa localizezi cel mai apropiat mester si apoi sa il contactezi telefonic direct din aplicatie.

Cum functioneaza Instalator Bucuresti

Aplicatia Instalator Bucuresti te ajuta sa gasesti mesterul de care ai nevoie. Fie ca ai nevoie de un lacatus mecanic, un instalator sau un electrician autorizat ANRE din Bucuresti, gasesti mesterii direct pe telefonul tau, cu ajutorul aplicatiei Instalator Bucuresti.

Pentru a putea instala aplicatia ai nevoie doar de un telefon cu sistem de operare Android sau iOS (Apple) si o conexiune de date. Apoi, descarca aplicatia Instalator Bucuresti din Google Play sau din Apple App Store si instaleaz-o pe telefonul tau.

Apoi, gaseste cel mai apropiat mester cu ajutorul aplicatiei. Completeaza formularul cu datele tale de contact si incarca o imagine cu problema pentru care ai nevoie de un mester. Ulterior, vei fi sunat de un instalator pentru a stabili cand si in ce mod se poate rezolva problema.

In cazul in care problema ta necesita rezolvare urgenta, poti folosi aplicatia strict pentru a gasi un mester, pe care sa il contactezi telefonic exact atunci cand ai nevoie. In acest caz, poti sa treci peste etapa completarii formularului si peste trimiterea unei imagini cu stricaciunea si pur si simplu sa iei legatura telefonic cu mesterul. Expica-I acestuia direct care e problema ce trebuie rezolvata urgent si vei primi ajutorul de care ai nevoie.

Sfaturi si idei pentru mesterul din tine

Aplicatia Instalator Bucuresti iti ofera nu doar posibilitatea de a intra in contact cu mesteri care sa iti faca reparatiile de care ai nevoie, ci iti ofera si informatiile care te pot ajuta sa aduci imbunatatiri casei tale. In plus, astfel poti sa te informezi cu privire la procedurile si materialele de care ai nevoie pentru rezolvarea unor probleme. Montarea unui aparat de aer conditionat sau a unei masini de spalat, refacerea instalatiei electrice in apartament sau montarea aragazului sunt doar cateva dintre informatiile pe care le poti gasi cu ajutorul aplicatiei.