Alege un Electrician in Bucuresti si Ilfov

Alege un Electrician in Bucuresti si Ilfov

Proprietarii de locuinte trebuie sa fie foarte selectivi atunci cand vine vorba de alegerea electricianului potrivit. Alege un electrician autorizat in Bucuresti si Ilfov.

Pe langa asigurarea functionalitatii sistemului electric, un electrician te poate ajuta sa mentii in siguranta imobilul. Aceasta inseamna ca orice potentiale pericole si accidente care decurg dintr-o functionare necorespunzatoare a instalatiei electrice pot fi prevenite prin verificari si interventii autorizate.

Atunci cand vine vorba de electricitate lucrarile trebuie sa fie realizate doar de personal autorizat si cu experienta.

Ce servicii ofera un electrician in Bucuresti si Ilfov ?

Stim cu totii ca un electrician instaleaza si repara sisteme electrice. Inainte de a deveni autorizat in domeniul electric, acesta urmeaza cursuri de pregatire si certificare, dobandind astfel cunostinte aprofundate despre lucrul cu electricitatea, despre standardele si reglementarile in vigoare si despre importanta respectarii normelor de siguranta.

Solicitati intotdeauna unui electrician autorizat ANRE  pentru servicii precum:

  • modificari, remedieri si reparatii la reteaua electrica
  • montaj, inlocuire si reparare tablou electric
  • montaj, inlocuire si reparare prize, intrerupatoare sau corpuri de iluminat
  • montaj sisteme de protectie impotriva electrocutarii sau impotriva supratensiunii
  • montaj si reparatii sisteme de impamantare
  • schimbari circuite electrice sau defecte
  • inlocuiri instalatii electrice aluminiu cu cupru
  • realizarea de circuite separate din tablou pentru masini de spalat automate, plite electrice, cuptoare
  • verificari si revizii instalatii electrice, etc.

De ce este important ca electricianul sa fie autorizat ANRE

Interventiile neautorizate asupra instalatiei electrice sunt extrem de periculoase. Desi poate fi tentant sa efectuezi singur reparatiile electrice din locuinta, riscul la care expui intreaga familie este extrem de ridicat.
Iata doar cateva motive pentru a apela la un electrician autorizat:

Are o vasta experienta in domeniu

Un electrician autorizat are cunostintele si expertiza necesare pentru a furniza servicii electrice la un standard ridicat. Certificarile si experienta practica il califica pentru a gestiona sigur si eficient toate problemele de natura electrica dintr-o locuinta. In plus, detine echipamantele si instrumentele adecvate pentru a efectua lucrari de cea mai buna calitate.

Efectueaza lucrari electrice sigure

Dispozitivele electrice instalate necorespunzator sau cablarea defecta sunt principalele cauze ale incendiilor electrice. Cea mai buna modalitate de a preveni accidentele, socurile electrice sau incendiile, este sa apelezi la un electrician autorizat. Acesta are abilitatile si instrumentele necesare pentru a identifica sursa problemei si a remedia problemele respectand standardele de siguranta in domeniu.
Un profesionist va sti sa verifice si sa evalueze starea conexiunilor electrice de la prize, intrerupatoare, corpurile de iluminat, tabloul electric si orice alt element al instalatiei electrice pentru a putea stabili daca indeplinesc standardele legale de siguranta.

Ofera economie de timp si bani

Interventiile electrice realizate de persoane necalificate pot deteriora instalatia electrica si echipamentele dintr-o locuinta si pot cauza diverse accidente. O problema care nu este remediata corect de prima data, se va repeta si va trebui sa platesti de doua ori pentru acelasi lucru. Evita acest risc, economisind timp si bani cu o rezolutie rapida din partea unui profesionist. Un electrician autorizat are acces la instrumentele potrivite si utilizeaza materiale de calitate, lucru care scade posibilitatea de deteriorare si, de asemenea, reduce timpul necesar pentru a rezolva problemele.

Calitatea serviciului, eficienta in rezolvarea problemelor si transparenta costurilor sunt toate lucruri pe care proprietarii de locuinte trebuie sa le aibe in vedere atunci cand aleg electricianul potrivit.