Instalatia de paratrasnet

Benjamin Franklin a fost primul care a intuit si a pus fulgerul si trasnetul pe seama electricitatii. In anul 1749, a publicat doua studii referitoare la aceste fenomene ale naturii propunandu-si sa incerce o captare a electricitatii adunate in nori in timpul furtunilor. Ideea de a atrage fulgerul printr-un stalp de metal, ascutit la varf si de a-l descarca in pamant printr-o sarma a parut deosebit de simpla. Primul paratrasnet a fost construit ai asezat pe casa lui din Philadelphia.

Realizarea prizelor de pamant naturale

Stim foarte bine ca, cele mai multe dintre instalatiile electrice din domeniul rezidential sunt executate de persoane neautorizate, plecand de la zugravi, instalatori, electronisti si chiar electricieni de alte specializari si neautorizati pentru realizarea de astfel de lucrari.

Testarea izolatiei

Un alt motiv pentru care trebuie sa se faca testul rezistentei de izolatie este de proteja si prelungi durata de viata a instalatiei sau a echipamentelor electrice. De-a lungul timpului, instalatiile si echipamentele electrice de care dispui in locuinta ta, sunt supuse unor factori de mediu daunatori cum ar fi: praful, grasimea, temperatura, vibratiile, etc. Toate aceste conditii pot duce la o insuficienta izolare, de unde poate rezulta o pierdere a acestei rezistente de izolatie. Aceasta duce, de cele mai multe ori, la situatii dintre cele mai periculoase, atat pentru tine cat si pentru imobilul in care locuiesti.

Acest site foloseste cookie-uri pentru o experienta mai buna.

mai mult

Sunt de acord

Electrician Autorizat  ANRE- disponibil 24/24, 7 zile din 7. Apeleaza cu incredere 0722 974 760

Aplicatia Instalator Bucuresti

Electricieni din Bucuresti direct pe telefonul tau. Instaleaza-ti aplicatia pe smartphone-ul tau Android sau Apple.

Afla mai mult

Electricieni autorizati ANRE

Apeleaza la electricieni profesionisti autorizati ANRE.

5 ani garantie

Oferim 5 ani garantie la lucrarile efectuate.